Vizuelni identitet

Izrada dizajna logotipa

Opis usluge

Vizuelni identitet predstavlja opšti imidž kompanije, koji omogućava njeno prepoznavanje na tržištu među kupcima. Brend diferencijacija tj. originalnost brenda i njegova relevantnost su dva najvažnija elementa za svako poslovanje. Oni kreiraju svest o brendu kod krajnjeg korisnika, stvaraju percepciju i poboljšavaju želju kupaca za odredjenom uslugom ili proizvodom koju kompanija pruža. Istraživanja pokazuju da kompanije koje razumeju značaj vizuelnog identiteta i veruju u svoj brend su 12% profitabilnije i 18% produktivnije od onih kompanija koje to ne čine. Snaga vizuelnog identiteta ogleda se u momentalnom prenosu poruke koje se lako prepoznaje i pamti i u komunikaciji sa klijentima u vezi njenog postojanja, imena kompanije i delatnosti kojom se kompanija bavi. Njegova glavna uloga jeste kreiranje prvog utiska (za koji je potrebno svega nekoliko sekundi), koji firma ostavlja kod potencijalnih klijenata i partnera, kao i povećanje percepcije kredibiliteta kompanije. Praveći razliku između vizuelnog identiteta Vaše kompanije i konkurenata, u mogućnosti ste da kupcima pružite jasniju ponudu vaših usluga i poboljšate prodajne kapacitete. Razvoj smislenog logotipa i brenda kompanije je podjednako važan za rast poslovanja koliko i ostali elementi sistema kompanije, a njegovo pravilno korišćenje može postati i Vaša glavna prednost.

Detalji usluge

Agencija Direkta Vam nudi uslugu kreiranja vizuelnog identiteta Vaše kompanije primenjujući najnovije metode i tehnike grafičkog dizajna. Naši logo dizajneri sa dugogodišnjim iskustvom projektovanja profesionalnih, prilagodjenih logotipa za firme različitih profila, kreiraće idejno rešenje kojim ćete ponosno predstaviti Vaše poslovanje.

Kako bismo započeli proces kreiranja vizuelnog identiteta, neophodno je da popunite našu online formu preko koje ćete nam opisati čime se bavite, šta je ono što vas čini jedinstvenim na tržištu, kakav dizajn biste želeli da imate ili kakvu viziju vašeg logotipa već imate. Imajte u vidu da što više dostavljenih detalja bolje utiču na ishod konačnog rešenja.

Čim primimo Vaš upit, naši dizajneri će započeti proces izrade Vašeg logotipa, najpre istraživanjem Vaše oblasti i poslovanja, a zatim i skiciranjem idejnog rešenja. Nakon nekoliko dana, dobićete 3 različita koncepta logotipa na osnovu kojih ćemo tražiti Vaše utiske i izbor najboljeg rešenja. Po odabiru najboljeg rešenja logotipa imate pravo na dve revizije koje se običnu tiču izmene dizajna slova, boje ili kombinacije nekih drugih elemenata, kako bi se izabrano rešenje finalizovalo i dovelo do perfekcije.

Konačno rešenje u vektorskom formatu Vam prosledjujemo putem pripremljenih fajlova, koje će moći kasnije fleksibilno da se koristi na svim podlogama i štampa u svim veličinama.

Cena usluge

Cena kreiranja vizuelnog identiteta i izrade dizajna logotipa, zavisi od zahteva klijenata, forme logotipa i vrsti dizajna. Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu, možete je naručiti putem našeg formulara, dostavljujući nam potrebne podatke o izgledu logotipa i oblasti u kojoj poslujete, kako bismo za Vas kreirali najefikasnije vizuelno rešenje.

*Za korisnike usluga registracije privrednih subjekata, obezbedjujemo poseban popust na cenu usluge kreiranja vizuelnog identiteta.

Naručite uslugu

Slične usluge

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Nazad na Vrh stranice