Turbo Servis Božec

Servis automobila

  Opis usluge

  Turbo servis Božec je renomirani servis za popravku automobila iz Čačka, poznat po kvalitetu svojih usluga širom Srbije. Specijalizovani su za celokupan servis turbokompresora, kao i mašinsku obradu motora. Posluju sa dugom tradicijom i kada su odlučili da se predstave na internetu sa novom prezentacijom, bilo im je bitno da zadrže deo prepoznatljivog tradicionalnog identiteta.

  Kao i svaki projekat u Direkti, i ovaj je započet upoznavanjem kreativnog tima sa delatnošču klijenta. Prva faza je obuhvatala izradu jedinstvenog sadržaja (Copywriting) po poslednjim pravilima Google-a, na čemu je radilo nekoliko kopirajtera. Osmislila se struktura prezentacije koja pored opisa glavnih usluga obuhvata i tekstove kredibiliteta, koji imaju za cilj da predstave vrednosti turbo servisa Božec na pravi način.

  Druga faza projekta je obuhvatala web dizajn i postavljanje arhitekture sajta, gde se radilo na funkcionalnosti odgovarajuće WordPress teme, tako da elementi na stranicama budu podjednako estetski privlačni, ali i funkcionalni, da bi posetioci na sajtu imali prilagodljivu i efikasnu platformu za korišćenje. Implementirani su delovi za online zakazivanje servisa, kao i besplatna procena cene servisa. Profesionalne fotografije, kao i grafički vizuali potpunu približavaju potencijalnom klijentu način rada u turbo servisu Božec, što je i bio jedan od glavnih zahteva klijenta.

  Treća faza je obuhvatala naprednu optimizaciju celokupnog sadržaja, što sublimira celokupan dotadašnji rad na platformi. Optimizovanje sadržaja i prilagođavanje svih elemenata pretraživaču ima direktan uticaj pri rangiranju sajta na Google-u, što je bio još jedan od zahteva klijenta na početku projekta.

  Fokus na razvoj poslovanja i strateško osvajanje internet tržišta jedino je moguće ukoliko se ima prilagodljiva platforma, dobro optimizovana i sa dovoljno relevantnog sadržaja. Turbo servis Božec će svojim daljim aktivnostima u okviru internet marketinga imati odlične rezultate, jer imaju stabilnu platformu, koja ima veliki potencijal za razvoj. Zadovoljstvo klijenta izraženo je kroz nastavak saradnje sa marketing timom Direkte. Paralelno radimo na organskom pozicioniranju za određene ključne termine, kroz SEO Copywriting tehnike na mesečnom nivou, kao i Google AdWords.

  Agencija Direkta organizuje i obuku za svoje klijente za što bolje efekte tokom kampanje. Klijente obučavamo na koji način da vrše prodaju tokom kampanje, kako da vode evidenciju i prikupljaju podatke ako se prodaja vrši van sajta (telefonom ili posetom). Upoznajemo ih sa osnovnim principima internet marketinga i podižemo svest o tome koliko je bitan neprekidan rad na sajtu, radi što bolje pozicioniranosti.

  Detalji projekta

  • Klijent Turbo servis Božec
  • Datum 1. септембра 2017.
  • Usluga Copywriting, Edukacija, Facebook Ads, Google AdWords, Logo Design, SEO, Web Design
  Pogledaj projekat

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Nazad na Vrh stranice