Stolarija Petković

ALU i PVC stolarija

Opis usluge

Nakon prepoznavanja sve većeg značaja internet marketinga i efikasne internet prezentacije putem koje se povećava zainteresovanost kupaca i prodaja usluga, Stolarija Petković je odlučila da postupak redizajniranja sajta prepusti timu agencije Direkta. Projekat je vršen u 3 faze: kreiranje prodajno-marketinških tekstova, izrada internet prezentacije i SEO optimizacija za internet pretraživače.

Prva faza podrazumevala je upoznavanje sa klijentom, a zatim izradu tekstualnih materijala za internet prezentaciju koji nisu imali samo za cilj efikasno predstavljanje kompletnog procesa poslovanja, već i povećanje prodaje usluga koje kompanija pruža svojim potencijalnim klijentima.

U drugoj fazi vodilo se računa o skladnosti i funkcionalnosti svih elemenata strukture internet prezentacije, povezujući informativni karakter prezentacije sa prodajnim delom, odnosno naručivanjem usluga, uz vodjenje računa o visokom kvalitetu svih elemenata i fotografija. Za potrebe što bolje prezentacije usluga primenjivali smo kombinaciju fotografija visoke rezolucije sa video materijalom kako bi klijenti na licu mesta dobili sve potrebne informacije o proizvodima koje Stolarija Petković izradjuje, u ovom slučaju strukturi prozora i vrata i procesu ugradnje.

U trećoj fazi izvršena je kompletna optimizacija internet prezentacije, sa vodjenjem računa o ključnim rečima u oblasti u kojoj kompanija posluje, kako bi se sajt Stolarije Petković u što skorijem roku prikazao na prvoj strani Google-a za određene termine (alu stolarija, pvc stolarija, ugradnja vrata, ugradnja prozora, roletne). Rezultati ove faze očekuju se obično 3-6 meseci od implementacije svih elemenata.

Detalji projekta

  • Klijent Stolarija Petković
  • Datum 1. маја 2016.
  • Usluga Copywriting, SEO, Web Design
Pogledaj projekat

Slične usluge

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Nazad na Vrh stranice