Social Media marketing

Kreiranje Facebook kampanje

Opis usluge

Ekspanzija socijalnih medija u poslednjih 10 godina pokazuje da ova oblast ima ogroman potencijal i da će on vremenom postajati sve veći. Posmatrajući broj korisnika društvene mreže Facebook (1.230.000.000 korisnika), da je kojim slučajem ova društvena mreža – država, ona bi bila treća najveća država sveta, odmah iza Kine i Indije. Čitav svet postaje sve više povezan kroz interakcije koje društvene mreže pružaju. One predstavljaju moćan način povezivanja sa kupcima i jačanja odnosa sa ljudima koji su već izrazili interesovanja za Vašu kompaniju.

Pre samo nekoliko godina, kompanije su mogle potpuno ignorisati značaj društvenih mreža bez ikakvih posledica po njihovo poslovanje. Danas to više nije slučaj. Potencijalni klijenti mogu lako zauzeti osuđujući stav prema Vašoj kompaniji ukoliko ona ne iskaže redovnu aktivnost na odgovarajućim marketinškim kanalima društvenih mreža, povezujući tu činjenicu sa time da je kompanija možda bez poslovnih aktivnosti i da samim tim nije dovoljna aktivna ni na tržištu. Fokusiran i sveobuhvatan pristup društvenim mrežama vrlo brzo rezultira u menjanju takvog utiska o brendu kompanije, istovremeno generišući veći saobraćaj na njenoj internet stranici, što na kraju doprinosi i većim prihodima.

Efikasnim vodjenjem kampanje na društvenim mrežama u mogućnosti ste da komunicirate i stalno budete povezani sa korisnicima i Vašim budućim klijentima, najavljujete nove usluge i proizvode, ponudite popuste i promocije, kao i da proširite vidljivost vašeg brenda. Na taj način, Vaše poslovanje uvek postavljate u centar pažnje budućih potencijalnih klijenata.

Detalji usluge

Agencija Direkta Vam nudi mogućnost da budete aktivno prisutni na društvenim mrežama i predstavite svoje poslovanje milionima korisnika Facebook mreže u Srbiji (trenutno oko 3.5 miliona korisnika). Marketing na društvenim mrežama vršimo koristeći Facebook oglase, koje pružaju mogućnost ciljanog marketinga, tj. oglašavanje ka precizno odredjenim grupama korisnika. Ovi oglasi omogućavaju da ciljate potencijalne klijente prema lokaciji u kojoj žive, oblasti u kojoj su zaposleni, jeziku koji govore, njihovim interesovanjima, starosnoj dobi, polu ili obrazovanju.

Pri razvijanju strategije oglašavanja na Facebook mreži, za naše klijente najpre vršimo detaljno istraživanje i kompetitivnu analizu, sa ciljem identifikacije novih mogućnosti u promociji Vašeg poslovanja. Nakon toga kreiramo strategiju oglašavanja, koja podrazumeva razvijanje promotivnog sadržaja, razmatranje ključnih reči i identifikaciju odrednica koje reflektuju vaše poslovne ciljeve. Nakon starta kampanje, blisko saradjujemo sa našim klijentima na praćenju rezultata i modifikaciji postojećih promotivnih aktivnosti kako bi ostvareni efekti bili što veći.

S obzirom na to da najbolje marketinške taktike zavise u stvari od konstantnog menjanja seta alata, naš tim marketing menadžera kontinuirano primenjuje analizu svih aspekata kampanje i vrši odabir rešenja i aktivnosti koje su se po ostvarenim rezultatima pokazala kao najbolja. Takve aktivnosti podrazumevaju podešavanje korisničkih naloga, svakodnevno upravljanje bazom pratilaca i njihovo uvećavanje, realizacije promocija i kreiranje strateških reklamnih kampanja. Sve ove aktivnosti imaju za cilj da poboljšaju prisutnost brenda na društvenim medijskim kanalima.

Usluga uključuje:

  • Kreiranje i optimizacija profilne stranice kompanije
  • Podešavanje kampanje
  • Kreiranje oglasa i demografsko ciljanje korisnika
  • Osvežavanje baze reklamnih poruka na nedeljnom nivou
  • Efikasno upravljanje budžetom namenjenim za oglašavanje
  • Povećanje vidljivosti i prepoznatljivosti brenda
  • Konstantno praćenje efekata i optimizacija elemenata kampanje
  • Izrada mesečnih izveštaja o uspešnosti kampanje

Cena usluge

Cena kreiranja i vodjenja marketing kampanje na društvenim mrežama zavisi od obima same kampanje, potreba klijenata i odredjenog bužeta koju klijent odredi za potrebe oglašavanja. Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu, možete je naručiti dostavljajući nam pritom i detalje o oblasti u kojoj poslujete, kako bismo na najefikasniji način najpre istražili potrebu korisnika za Vašom uslugom, a zatim i postavili kampanju koja bi Vam od samog starta generisala prihode.

* Za korisnike usluga registracije preduzeća i preduzetničkih radnji, obezbedjujemo poseban popust na cenu usluge kreiranja kampanje na društvenim mrežama. 

Naručite uslugu

Slične usluge

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Nazad na Vrh stranice