Internet marketing

Kreiranje marketing kampanja

Opis usluge

Dobar internet marketing je od velike važnosti kada je reč o izgledima za poslovni uspeh Vašeg poslovanja. Internet marketing Vam donosi ono najvažnije – on dovodi kupce u Vašu web prodavnicu i kasnije ih podseća da nakon nekog vremena svrate ponovo.

Internet marketing umnogome smanjuje troškove Vašeg poslovanja, jer je mnogo jeftiniji način oglašavanja u odnosu na tradicionalne metode marketinga kao što su zakup prostora na radiju, televiziji ili u novinama. Niska cena prosleđivanja informacija, mogućnost delovanja na globalnom planu, multimedijalnost i jedinstvena interaktivna priroda, čine Internet vrlo primaljivim medijem za prenošenje marketinških poruka.

Detalji usluge

Kreiranje internet kampanje za svoje klijente vršimo koristeći PPC (Pay-Per-Click) model oglašavanja, prilikom kojeg se cena oglašavanja bazira na osnovu broja klikova na oglas. Model se primenjuje pomoću sistema Google AdWords koji predstavlja osnovu internet oglašavanja. Ovaj model podrazumeva plaćanje oglašavanja samo kada potencijalni korisnik, koji je prethodno tražio uslugu, koju Vi nudite, klikne na oglas koji vodi na Vašu stranicu. Efikasnost ovog modela oglašavanja ogleda se upravo u tome da se Vaš oglas prikazuje samo onim korisnicima, koji su već zainteresovani za Vašu uslugu ili proizvod.

PPC model je odličan način da se kroz oglašavanje ciljaju ljudi koji su spremni da potroše svoj novac. U zavisnosti od Vaših potreba, reklame koje izradjujemo kroz ovaj model mogu biti veoma usko targetirane ka specifičnim potencijalnim korisnicima, bazirajući se na njihovim interesovanjima, demografiji, traženim terminima ili ključnim rečima, koje oni unose na internet pretraživaču. Na taj način se najbrže obezbedjuje relevantan i kvalitetan saobraćaj na Vašoj web stranici, maksimizirajući uloženu investiciju uz dobijanje merljivih rezultata za svaki Vaš uloženi dinar.

Angažovanjem agencije za digitalni marketing koja će za Vas voditi kampanju internet oglašavanja i koja pritom apsolutno jasno razume Vaše poslovne ciljeve, omogućuje Vam da se fokusirate na suštinu poslovanja kojim rukovodite. Tim agencije Direkta sastavljen je od iskusnih internet marketing menadžera, koji će Vam pomoći u kreiranju i vodjenju Vaše internet kampanje. Detaljnim monitoringom i stalnom optimizacijom kampanje, obezbedjujemo Vam sigurnu dobit na uloženu investiciju. Po otpočinjanju kampanje, dostavljamo Vam nedeljne ili mesečne izveštaje o rezultatima, kako bismo Vam obezbedili potpunu transparentnost procesa. Tokom trajanja internet kampanje na raspolaganju će Vam biti jedan od naših marketing menadžera kao kontakt osoba za sve detalje o toku i uspešnosti kampanje.

Usluga uključuje:

  • Inicijalno konsultovanje
  • Pokretanje Google AdWords kampanje
  • Izrada i unos oglasa
  • Efikasno upravljanje budžetom namenjenim za oglašavanje
  • Optimizacija kampanje
  • Izrada mesečnih izveštaja o uspešnosti kampanje

Cena usluge

Cena kreiranja i vodjenja internet kampanje zavisi od obima same kampanje, potreba klijenata i odredjenog bužeta koju klijent odredi za potrebe oglašavanja. Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu, možete je naručiti dostavljajući nam pritom i detalje o oblasti u kojoj poslujete, kako bismo na najefikasniji način najpre istražili potrebu korisnika za Vašom uslugom, a zatim i postavili kampanju koja bi Vam od samog starta generisala prihode.

Za korisnike usluga registracije preduzeća i preduzetničkih radnji, obezbedjujemo poseban popust na cenu usluge kreiranja internet marketing kampanje. 

Naručite uslugu

Slične usluge

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Nazad na Vrh stranice