Web design

Izrada internet prezentacije

Opis usluge

Želja svakog preduzetnika jeste da ima uspešan i profitabilan biznis od samog osnivanja firme. Internet i njegove mogućnosti su svakako postale sredstvo za ostvarenje takve želje. Kreiranje internet prezentacije, odnosno prisustvo na internetu danas je postalo jedan od presudnih faktora u promociji svakog poslovanja i uspeha na tržištu, bez obzira na veličinu kompanije ili delatnost kojom se ta kompanija bavi. Internet je danas najpopularniji i najperspektivniji medij za komunikaciju i prenos informacija.

Internet sajt je izuzetan marketinški kanal, preko kojeg možete na efikasan način reklamirati vašu uslugu ili proizvod. Investicijom u web sajt, vlasnik firme više nije ograničen na svoj grad ili zemlju – već naprotiv, njegova firma lako i brzo postaje dostupna svima na svetu. Upravo zbog miliona korisnika interneta koji istražuju i pokušavaju da pronađu ono što žele u udobnosti svojih domova, mnoge kompanije ne žele da propuste profit koji im internet može pružiti.

Firma koja nema svoju internet prezentaciju snosi rizik da je konkurentske kompanije preteknu na tržištu. Ovome u prilog ide i činjenica da je procenat prometa i sklapanja poslova preko interneta i web sajtova u Srbiji svakim danom sve veći. Zbog toga je od velike važnosti imati dobro dizajniran sajt koji će privući posetioce i pretvoriti ih u potencijalne klijente i korisnike vaših proizvoda ili usluga, i na taj način obezbediti siguran rast Vaše tek osnovane firme.

Detalji usluge

Agencija Direkta Vam pruža uslugu kreiranja modernih internet sajtova koji pored toga što će imati odličan izgled, oni će istovremeno ispunjavati Vaše ciljeve na internet mreži, promovisati Vaš brend i reflektovati Vašu viziju, poslovnu kulturu i ambiciju. Naš tim web dizajnera i projekt menadžera koji će raditi na izradi Vaše nove internet prezentacije kombinuje veštinu i stručnost u svim ključnim oblastima internet marketinga. Glavni akcenat pri samoj izradi prezentacije stavlja se na povezanost funkcionalnosti i sadržaja, sa ciljem postizanja optimalne brzine i punog potencijala sajta.

Web sajtovi koje kreiramo rade se na WordPress platformi karakterističnoj po tome da svakom korisniku olakša rukovodjenje sajtom, tako da ćete sve buduće izmene i aktuelnosti na samom sajtu, obavljati potpuno jednostavno. Proces izrade internet prezentacije predstavićemo Vam kroz narednih nekoliko koraka:

    • Korak 1. ODABIR IZGLEDA SAJTA – nudimo Vam preko 50 dizajn rešenja iz raznih kategorija, koje možete izabrati i iskoristiti za izgled budućeg sajta. Svako od tih rešenja možete testirati na našem sajtu i proceniti koji dizajn najbolje odgovara Vašem budućem poslovanju.
    • Korak 2. ODABIR DOMENA I HOSTING PAKETA – umesto Vas ćemo proveriti dostupnost željenog imena web stranice i registrovati naziv, a zatim otvoriti hosting paket za koji se budete odlučili.
    • Korak 3. SLANJE SADRŽAJA – dostavljate nam osnovni sadržaj koji čini Vaš web sajt kao što su: logo, tekstovi, slike, video. Prikupljene materijale instaliramo i kreiramo stranice na novom sajtu. Ukoliko nemate sopstveni logo, mi ćemo uraditi to umesto vas i kreirati vizuelni identitet Vaše firme.
    • Korak 4. PREDAJA NOVOG SAJTA – na samom kraju, predajemo Vam na korišćenje kompletiran web sajt, uz upute za korišćenje, nakon čega možete da ga dodatno menjate ubacujući nove članke i materijale, neophodne za funkcionisanje vašeg poslovanja i obaveštavanje klijenata o istom.

Cena usluge

Cena kreiranja internet prezentacije zavisi od zahteva klijenata, broja stranica, količine sadržaja i kvaliteta dizajna. Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu, možete je naručiti putem našeg formulara, dostavljujući nam potrebne podatke o izgledu sajta i oblasti u kojoj poslujete, kako bismo za Vas kreirali najefikasnije rešenje.

*Za korisnike usluga registracije privrednih subjekata, obezbedjujemo poseban popust na cenu usluge kreiranja internet prezentacije.

Naručite uslugu

Slične usluge

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Nazad na Vrh stranice