Greenland Stone

Prirodni i dekorativni kamen

Opis usluge

Greenland Stone je uspešna domaća kompanija koja se bavi trgovinom prirodnog kamena. Lideri su na tržištu po kvalitetu prirodnog kamena koji se uvozi iz Irana, iz rudnika u vlasništvu porodice vlasnika Greenland Stone-a, kao i po najnižoj ceni po kvadratu svih vrsta prirodnog kamena iz njihove ponude.

Potreba za internet prisustvom i omogućavanje online naručivanja željene vrste i količine kamena, pokrenula je Greenland Stone da strateški osvoji internet tržište. Da bi se internet marketing strategije uspešno primenile, bilo je potrebno kreirati modernu i prilagodljivu platformu, koja bi vizuelno i funkcionalno doprinela što boljem pozicioniranju pri pretrazi na Google-u.

Nakon detaljnog istraživanja internet tržišta i konkurencije, tim Agencije Direkta je otpočeo projekat sa kreiranjem prodajno-marketinških tekstova, jer je sadržaj jedan od ključnih elemenata dobre optimizacije. Druga faza projekta web dizajna bila je izazovna, međutim, pravi odabir WP teme, profesionalne fotografije i usklađena implementacija tekstualnog sadržaja, doprineli su da internet prezentacija Greenland Stone-a bude savršena slika kvaliteta proizvoda od kamena koje oni nude.

Svaki od implementiranih elemenata je u trećoj fazi optimizovan po poslednjim Google standardima. Napravljen je i web shop, tako da su svi proizvodi pregledni i dostupni za kupovinu. Osim toga, administracija online prodavnice je zahvaljujući preglednosti WP teme vrlo laka i ažurna, tako da je i upravljanje shop-om vrlo jednostavno i brzo.

Platforme koje su urađene na ovaj način, idealne su za sve dalje akcije u sferi internet marketinga. Povoljne kampanje ili vidljivost pri organskoj (neplaćenoj) pretrazi direktno vode ka većem obimu posla, većem broju klijenata, a samim tim i većem profitu. Zbog toga je internet imperativ svakog modernog poslovanja.

Detalji projekta

  • Klijent Greenland Stone
  • Datum 5. фебруара 2017.
  • Usluga Copywriting, Google AdWords, Logo Design, Online Shop, SEO, Web Design
Pogledaj projekat

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Nazad na Vrh stranice