Fruit Connection

Distributer voćnih sirovina

Opis usluge

Fruit Connection je domaća kompanija specijalizovana za izvoz voćnih sirovina na svetsko tržište. Kompanija posluje isključivo van granica naše zemlje, tako da im je kvalitetna internet platforma neophodna za prezentaciju, jer je industrija u okviru koje kompanija posluje velika i konkurentna. Prethodna internet prezentacija koju su imali karakteristikama nije odgovarala Google standardima, tako da je pri pretrazi internet sajt kompanije bio potpuno nevidljiv potencijalnim klijentima.

Nakon kompletne analize dotadašnjeg internet prisustva, tim Agencije Direkta je napravio nacrt internet marketing strategije, koju je klijent sa zadovoljstvom prihvatio. Nakon pripremne faze prikupljanja materijala, krenulo se sa izradom marketinško-prodajnih tekstova na engleskom jeziku u skladu sa copywriting pravilima. Druga faza kreiranja web stranice se ubrzo nastavila. Za potrebe što kvalitetnijeg vizuelnog identiteta, tim je odlučio da je neophodno kupiti poseban set profesionalnih fotografija, koje pored tekstualnog sadržaja znatno doprinose i kasnijoj fazi optimizovanja sadržaja za pretraživače. Željeni efekat je postignut – profesionalne fotografije visoke rezolucije su najupečatljiviji detalji na Fruit Connection sajtu. Pored toga, u okviru ovog projekta implementirani su svi standardi optimizacije koji za cilj imaju veću brzinu učitavanja stranica, što se postiže optimizacijom svih fotografija i povezivanjem sa cache serverom koji kompletnu bazu podataka prebacuje na cloud server, čime se postiže optimalna brzina pri učitavanju svake stranice.

Da bi proizvodi bili dostupni potencijalnim klijentima, neophodno je da budu vidljivi pri pretrazi. To se postiže alatima optimizacije i kasnijim stalnim radom na sajtu, u vidu redovnog ažuriranja sadržaja. Najbolji pokazatelj zadovoljstva Fruit Connection-a je nastavak saradnje sa timom naše Agencije, upravo na održavanju sajta i njegovom redovnom ažuriranju u vidu blog tekstova, koji će se kreirati na mesečnom nivou, po najnovijim Google standardima. Krajnji proizvod višemesečnog rada je platforma idealna za sve dalje korake u sferi internet marketinga. Sve buduće kampanje, kako na Google-u, tako i na društvenim mrežama biće zagarantovano uspešne i isplative uz platforme urađene na ovaj način. Upoznajte se sa našim ostalim projektima, kontaktirajte nas i obezbedite sebi uspešnu internet marketing strategiju.

Detalji projekta

  • Klijent Fruit Connection
  • Datum 1. јула 2016.
  • Usluga Copywriting, SEO, Web Design
Pogledaj projekat

Slične usluge

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Nazad na Vrh stranice