BS Centar

Arhitektonski studio

Opis usluge

BS Centar je ugledni arhitektonski studio iz Beograda, koji pored projektovanja i dizajniranja enterijera, poseduje i savremeno opremljenu radionicu za izradu unikatnog nameštaja. Moderni i prepoznatljivi enterijeri, usklađeni u potpunosti sa potrebama klijenata, postali su zaštitini znak BS Centra, čiji portfolio uspešnih projekata iz dana u dan postaje sve bogatiji.

Prethodni sajt prevazilazio je razvoj firme, broj klijenata i uspešnih projekata, a naročito poslednje standarde o izgledu i funkcionalnosti internet prezentacija. Nakon konsultacija sa timom agencije Direkta, BS Centar se odlučio da prepusti razvoj nove platforme stručnom timu Direkte, kao deo strategije budućeg reklamiranja na internetu.

Svi procesi u našoj Agenciji počinju detaljnim upoznavanjem sa najznačajnijim segmentima poslovanja klijenta, gde ulazimo u srž delatnosti, kako bi se kreirao autentičan tekstualni sadržaj po poslednjim copywriting standardima. Kreiranje relevantnog sadržaja za pretraživače sa koncentracijom ključnih termina predstavlja osnov za dalji rad na platformi.

Nakon odabira odgovarajuće WP teme, web dizajneri Direkte su krenuli sa uklapanjem svih elemenata, kako vizuelnih, tako i tekstualnih, i kao krajnji rezultat dobili smo modernu, responsive platformu, sa fotografijama u visokoj rezoluciji.

Tokom druge faze rada na platformi, javila se potreba za novim korporativnim identitetom. Stari logo se nije uklapao u standarde moderne internet prezentacije, tako da su se klijenti odlučili da imaju novi identitet. Od predložena tri rešenja klijenti su izabrali jedno, koje na pravi način oslikava njihovu delatnost i identitet firme.

Usledila je faza optimizacije, kada je celokupan sadržaj na sajtu prilagođen lakoj internet pretrazi. Rezultat je platforma koja je idealna za sve dalje aktivnosti u okviru internet marketinga. To će omogućiti BS Centru daleko veći broj klijenata i neospornu konkurentnost na internetu, naročito što će biti realizovan plan SEO Copywriting-a, odnosno dalji strateški plan na sadržaju.

Detalji projekta

  • Klijent BS Centar
  • Datum 12. јуна 2017.
  • Usluga Copywriting, Google AdWords, Logo Design, SEO, Web Design
Pogledaj projekat

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Nazad na Vrh stranice