fbpx
Promena delatnosti preduzetnika
Registracija preduzetnika je najpovoljnija pravna forma za početak poslovanja.
Najbrži i najisplativiji ulazak u samostalni biznis
Rešili ste da pokrenete sopstveno poslovanje, ali imate nedoumicu oko izbora odgovarajuće pravne forme. Drugim rečima, dvoumite se između osnivanja firme (doo) i osnivanja preduzetnika (PR). Možda bi trebalo da znate koje sve prednosti vam pruža osnivanje preduzetnika pre pokretanja procesa registracije.
PR je trenutno najisplativija forma za sam početak poslovanja. Ako imate ideju za sopstveni biznis, osnivanje radnje ili agencije vam pruža nekoliko vrlo bitnih opcija za razvoj poslovanja: - paušalno oporezivanje - vođenje poslovnih knjiga - manji porez na dobit - mogućnost statusa "mirovanja" - jednostavan proces zatvaranja Osnivanje preduzetnika je najbolja opcija za sve koji bi želeli da se oprobaju u privatnom sektoru. Bilo da ste u radnom odnosu ili ne, otvaranje radnje može da vam bude prekretnica u karijeri i mogućnost da realizujete svoje poslovne ideje. Preduzetnik odgovara svom svojom ličnom imovinom u slučaju da dođe do naplate potraživanja i to je možda i jedini nedostatak ove pravne forme. Međutim, uz odgovarajuću pravnu podršku i blagovremeno reagovanje, vaša radnja može biti konkurentna i mnogo većim kompanijama. Da li vas zanima kako da najbrže dođete do otvaranja radnje?
Započnite proceduru za otvaranje radnje ONLINE
Proceduru osnivanja firme možete započeti bilo kada popunjavanjem jednostavnog online formulara, nakon čega mi preuzimamo vođenje celokupnog postupka do donošenja rešenja o osnivanju.
Online formular dosta skraćuje sam proces otvaranja firme. Kada dobijemo potrebne podatke o budućoj firmi i zastupnicima, naš tim pravnika vam izrađuje set dokumenata koji su potrebni za registraciju privrednog društva u Agenciji za privredne registre. Celokupna procedura je maksimalno pojednostavljena jer vam se dokumentacija šalje u elektronskoj formi, tako da otvaranje firme možete da obavite gde god da se nalazite.

Kako će se zvati vaša radnja?

Naziv vašeg poslovanja predstavlja ključni faktor u ostavljanju prvog utiska kod budućih klijenata i kreiranju jedinstvenog poslovnog identiteta na tržištu. Sa aspekta registracije preduzetnika, neophodno je osmisliti naziv koji je slobodan i koji se razlikuje od naziva ostalih već registrovanih privrednih subjekata.
Direkta vam potpuno besplatno pruža mogućnost provere dostupnosti naziva vaše buduće radnje i uskladjenosti naziva sa važećim zakonskim propisima o registraciji preduzetnika. Potrebno je samo da u ponuđenim poljima unesete željeni naziv, ime, prezime i e-mail adresu i u roku od nekoliko sati bićete obavešteni da li je odabrani naziv moguće registrovati ili ne. Nakon toga ostaje vam samo još jedan korak do otvaranja radnje i uspešnog početka rada.

Da li je naziv slobodan za registraciju?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Direkta
Podržavamo vas u ostvarivanju vaših poslovnih ciljeva
Naš tim vam je na raspolaganju za sve što je potrebno za otvaranje radnje i uspešno pokretanje poslovanja - izrađujemo svu neophodnu dokumentaciju u skladu sa propisima, vodimo celokupan proces registracije preduzetnika do donošenja rešenja, organizujemo adekvatno poresko konsultovanje, izradu pečata i otvaranje poslovnog računa bez odlaska u banku.
500
registracija preduzetnika
440
poreskih konsultacija
100 %
% usvojenih prijava u APR-u
500+
uručenih pečata

Sve što vam je potrebno za početak poslovanja na jednom mestu

Izaberite paket usluga u skladu sa poslovnim potrebama vaše buduće radnje i obezbedite stabilno poslovanje koje od starta izgleda i posluje kao renomirana kompanija sa dugogodišnjim iskustvom na tržištu.
Paketi naših usluga namenjeni su onima kojima je potrebno brzo, stručno i efikasno osnivanje radnje. Obuhvatili smo sve aspekte jednog uspešnog poslovanja uz jedinstvenu mogućnost da sve završite na jednom mestu. Uz pružanje stručne pravne podrške, skraćivanjem procedure i profesionalnim posredovanjem, štedimo vam vreme, energiju i novac i obezbeđujemo vam nesmetano bavljenje poslom u okviru odabrane delatnosti. Od prvog dana možete da poslujete profesionalno jer vam Direkta obezbeđuje svu potrebnu podršku. Odaberite paket i uverite se u uspešnost našeg sistema.
BRZO OSNIVANJE
Start
€200
Izrada dokumentacije
Izrada automat pečata
Takse za otvaranje firme
Otvaranje tekućeg računa
POSLOVNA PODRŠKA
Business
€300
Izrada dokumentacije
Izrada automat pečata
Takse za otvaranje firme
Otvaranje tekućeg računa
Poreske konsultacije
Knjigovodstvene konsultacije
KORPORATIVNI IDENTITET
Pro
€600
Izrada dokumentacije
Izrada automat pečata
Takse za otvaranje firme
Otvaranje tekućeg računa
Poreske konsultacije
Knjigovodstvene konsultacije
Poslovna email adresa
Izrada vizuelnog identiteta
Promotivna ponuda sa akcijskim cenama za otvaranje radnje važi još:
2018/04/01 13:06
Zašto izabrati Direktu za otvaranje radnje?
Bez dodatnih troškova
Mi najbolje razumemo potrebe i troškove budućih preduzetnika
Priprema dokumentacije
Obezbeđujemo svu neophodnu dokumentaciju za registraciju
Stručan tim na raspolaganju
Proces osnivanja za vas obavlja tim diplomiranih pravnika i advokata
Profesionalna podrška
Pružamo ključnu i stručnu podršku za razvoj vašeg poslovanja
Sve na jednom mestu
Jedini nudimo objedinjene usluge za kompletno pokretanje posla
Vodimo postupak umesto vas
Preuzimamo sve potrebne radnje i štedimo vaše vreme, novac i energiju
Blanche Fields
Google, CEO
“Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.”
Tim Cook
Apple, CEO
“Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.”
Elon Musk
X space, CEO
“Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.”
Vodimo postupak za otvaranje radnje umesto vas
O uspešnim rezultatima našeg rada svedoče mnogobrojni registrovani preduzetnici koji su nam prepustili osnivanje radnje, a koji i dalje sarađuju sa našim pravnim, marketing ili knjigovodstvenim timovima.
Naš koncept podrške pri otvaranju radnje obuhvata sve najvažnije segmente jednog uspešnog poslovanja. Odmah u startu imate tim ljudi na raspolaganju iz različitih oblasti. Ta prilika vam omogućava da poslujete u skladu sa zakonima i važećim propisima, ali i u skladu sa najnovijim trendovima u internet marketingu, kako biste odmah došli do klijenata za svoju uslugu ili proizvod. Pravni tim je tu za sve regulative u okviru postavljanja baze poslovanja, ali i za sve dalje ugovore i akte koji vas štite od inspekcija. Kako preduzetnici imaju mogućnost vođenja poslovnih knjiga, neophodno je da to prepustite stručnim knjigovođama sa iskustvom, kako ne biste kršili zakon ili bili u situaciji da plaćate kazne. Oformili smo pakete usluga i potrudili se da vam obezbedimo sve na jednom mestu po sistemu "ključ u ruke". Vaše je samo da se odlučite za kvalitet.
Šta je sve potrebno za otvaranje firme?
Za osnivanje firme potrebno je najpre sastaviti akt o osnivanju. Taj akt je polazna osnova da bi član ili članovi koji žele da učestvuju u kapitalu mogli da se registruju kod državnog organa, kod nas APR.
Šta je osnivački akt?
Akt o osnivanju je osnovni dokument u kome se definišu osnovne stvari privrednog društva pri otvaranju firme kao što je delatnost kojom želi da se bavi, pun i skraćen naziv, datum formiranja, organi društva, način glasanja na skupštini, međusobni odnosi članova itd...
Šta je šifra delatnosti?
Šifra delatnosti ili bolje rečeno šifarnik delatnosti je spisak odnosno lista svih delatnosti u Republici Srbiji koja je uređena i kategorisana i u kojoj je svakoj delatnosti dodeljena šifra a sve u cilju standardizacije. Šifra delatnosti se određuje pri otvaranju firme.
Ko može osnovati privredno društvo?
Na prvom mestu odnosi se na ono lice koje ima kapital i koje želi da ga uloži u određeno preduzeće koje postoji ili koje tek želi da osnuje. Privredno društvo može osnovati bilo koje domaće ili strano punoletno lice.
Kako se vrši otvaranje firme?
Otvaranje firme je najbolje prepustiti profesionalnim licima koji imaju iskustvo u registraciji kao što je Agencija Direkta. Po upustvu se dobijaju popunjene isprave za dalju overu u Sudu. Dakle radi se o Aktu o osnivanju, overenim potpisima, overenom ovlašćenju, popunjavanju obrazaca APR-a i slično.
Zašto da osnivanje firme vršim preko Agencije Direkta?
Naručivanjem usluge osnivanje firme preko naše agencije obezbeđujete da Vaša prijava bude pravilno popunjena i u skladu sa zakonskim propisima. Naš tim stručnjaka proverava sve prijave pre slanja u APR da bi se izbegle uobičajene greške. Na taj način sprečava se donošenje negativnog rešenja i odlaganje postupka osnivanja uz dodatne troškove. Nepotpuna dokumentacija i nepravilno popunjene prijave osnivanja mogu Vas koštati vremena i novca.
Zainteresovani ste za otvaranje firme?
Pokrenite svoje poslovanje brzo i efikasno
0

Vaša korpa