fbpx
Promena naziva udruženja građana
Kreirajte novi identitet na tržištu brzo, efikasno i uz minimum napora
promena naziva udruženja građana
Pored ostalih elemenata koji moraju da se poklope kako bi Vaše udruženje prosperiralo, naziv je svakako jedan od važnijih, posebno za kreiranje jakog prvog utiska.
Potrudite se da naziv Vašeg udruženja na najbolji način opiše ono što predstavljate i za šta se zalažete. To je ono što ljudi prvo čuju kada neko spomene Vaše udruženje.
Možda je situacija unutar Vašeg udruženja sjajna, imate dobre odnose, dobru saradnju, dobre ideje, ali nemate rezultate. Za to može biti odgovorno mnogo faktora, a jedan od njih svakako je i loše izabran naziv. Naziv je tu da ostavi jak prvi utisak i sliku o Vama. Najgore za Vaše udruženje je da imate naziv koji jednostavno ostavlja ljude ravnodušnim i brzo se zaboravlja. Zato je važno imati dobar naziv, koji odgovara Vašim aktivnostima i u skladu je sa ciljevima, tako da u kombinaciji sa ostalim elementima koji moraju da se poslože, može da da savršen recept za postizanje rezultata. Kada birate novi naziv svog udruženja, pored toga što bi trebalo da obratite pažnju na to kakav će prvi utisak da ostavlja, morate da vodite računa i o tome da bude u skladu sa ciljevima, aktivnostima i pravnom formom organizovanja. Naime, naziv Vašeg udruženja ne sme da dovodi u zabludu oko toga čime se bavite, odnosno koji su Vam ciljevi i aktivnosti, ali ni o tome da ste osnovani u pravnoj formi udruženja građana. Da li ste spremni da izaberete novi naziv svog udruženja?
3 koraka do promene naziva
01
Odaberite novi naziv udruženja
Potpuno besplatno proverite dostupnost vašeg novog naziva.
02
Potpišite dokumentaciju
Naš tim izrađuje svu dokumentaciju za registraciju promene.
03
Preuzmite rešenje
Rešenje dobijate u roku od 3 do 5 dana nakon prijave.
promena naziva udruženja - popunjavanje formulara
promena naziva udruženja - potpisivanje dokumentacije
Zainteresovani za
promenu naziva?

Postupak za promenu naziva udruženja

Postupak započinjemo prikupljanjem i izradom potrebne dokumentacije, koju Vam posle šaljemo na odobrenje i potpis.
Nakon dugogodišnjeg iskustva i na stotine obrađenih predmeta kao što je Vaš, razvili smo strategiju i sistem koji daje odlične rezultate. Brzo i efikasno registrujemo svaku promenu za kojom postoji potreba, tako da možete da se fokusirate na razvoj svog poslovanja i ideje, a ne da se bavite adminastracijom i papirologijom. Na osnovu Vašeg punomoćja, naš tim izradjuje svu potrebnu dokumentaciju za registraciju željene promene. Gotovu dokumentaciju vam dostavljamo na proveru i na potpis, nakon čega je predajemo Registru privrednih subjekata uz registracionu prijavu i uz dokaz o uplati naknade za registraciju promene. Po toj prijavi, registar privrednih subjekata donosi rešenje o promeni u roku od 3 do 5 dana, čime se postupak registracije promene naziva Vašeg udruženja završava. Kako naziv udruženja mora biti jedinstven, za naše klijente smo potpuno besplatno implementirali sistem provere dostupnosti željenog naziva. Jednostavno popunite podatke sa desne strane i u roku od nekoliko sati saznaćete da li je Vaš novi naziv slobodan za registraciju.

Proverite dostupnost naziva ovde


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Podrška

  Potrebne su Vam konsultacije u vezi željene promene?

  Znamo koliko administracija i papirologija umeju da budu zamorni i stresni. Zato vam i stojimo na raspolaganju za bilo kakva pitanja ili nedoumice oko registracije promene.

  Pratite promenu imena udruženja građana
  Samo za klijente Direkte digitalizovali smo proces vođenja postupka za promenu naziva i implementirali smo jedinstven sistem za praćenje statusa predmeta.
  Omogućili smo vam da u realnom vremenu možete da pratite šta se dešava sa vašim postupkom promene naziva udruženja, od pokretanja pa sve do donošenja rešenja i preuzimanja dokumentacije u elektronskom obliku. Kroz transparentnost našeg poslovanja, pružamo vam kompletnu upućenost u proces, bolju organizaciju vremena i optimizaciju vaših troškova. Dovoljno je samo da se prijavite za praćenje statusa predmeta i bilo kakve promene statusa možete pratiti u okviru svog naloga na našem portalu, a pored toga promene statusa stizaće vam automatski u vidu obaveštenja na vašu email adresu. Nakon toga, ostaje vam samo da se opustite i da potpuno bezbrižni posmatrate kako umesto vas vodimo proces za promenu naziva.
  Online promena naziva udruženja građana
  Proceduru promene naziva udruženja možete pokrenuti u bilo kom trenutku, kontaktiranjem naše korisničke podrške putem online chat-a ili naručivanjem paketa usluga uz dostavljanje svih potrebnih podataka kako bi se postupak pokrenuo.
  Na ovaj način obezbeđujete brzo pokretanje postupka i stručnu podršku pri dobijanju svih potrebnih informacija o neophodnim koracima koje bi trebalo preduzeti kako biste promenili naziv svog udruženja građana u što kraćem roku. Naši online agenti stoje vam na raspolaganju za sva pitanja i za sve instrukcije u vezi naručivanja naših usluga. Nakon naručivanja usluge, za naše klijente implementirali smo sistem praćenja statusa predmeta, kako biste u svakom trenutku mogli znati u kojoj fazi se nalazi vaš predmet i koje je preostalo vreme do donošenja rešenja APR-a o promeni naziva vašeg udruženja.
  Direkta
  Više promena u jednoj prijavi?
  Ukoliko imate potrebu za više promena (promena naziva udruženja uz promenu sedišta i promenu statuta na primer), naš je savet da ih prijavite istovremeno. Na ovaj način dobijate na efikasnosti i na velikoj uštedi vremena. Pored toga, rado izlazimo u susret svojim klijentima i svaku sledeću promenu radimo upola cene. Prilikom naručivanja usluge registracije više istovremenih promena naš online kalkulator obračunaće tačan iznos naše usluge sa uključenim taksama Agencije za privredne registre.
  PROMENA NAZIVA UDRUŽENJA GRAĐANA
  €65
  *promo cena sa uključenim taksama
  Izrada dokumentacije
  Takse za promenu naziva
  Vođenje postupka
  Preuzimanje rešenja
  Praćenje statusa predmeta
  Promotivna ponuda sa akcijskom cenom za promenu naziva važi još:
  2021/06/25 17:00
  Zašto izabrati Direktu za promenu naziva?
  Bez dodatnih troškova
  Imamo u vidu koliko je optimizacija troškova bitna za preduzetnike
  Praćenje statusa predmeta
  Budite u toku sa procedurom zatvaranja svoje radnje u svakom trenutku
  Stručan tim na raspolaganju
  Proces zatvaranja vodi tim diplomiranih pravnika sa iskustvom u privrednom pravu
  Online konsultacije
  Putem našeg chat-a možete se informisati o proceduri za zatvaranje radnje
  Sve na jednom mestu
  Pružamo vam mogućnost da sve vezano za zatvaranje radnje obavite kod nas
  Zaštita ličnih podataka
  Na našem sajtu garantujemo bezbednost svih vaših ličnih podataka
  Blanche Fields
  Google, CEO
  “Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.”
  Tim Cook
  Apple, CEO
  “Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.”
  Elon Musk
  X space, CEO
  “Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.”
  Da li može da se registruje naziv na stranom jeziku?
  Naziv udruženja mora biti na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu, međutim može sadržati i pojedine strane reči, ako čine naziv međunarodne organizacije, ako su reči na mrtvom jeziku, ako nema odgovarajuće reči na srpskom jeziku odnosno ako su uobičajene u srpskom jeziku.
  Da li postoji mogućnost da naziv bude na jeziku i pismu nacionalne manjine?
  Naziv može biti i na jeziku i pismu nacionalne manjine, u kom slučaju se taj naziv upisuje u registar posle naziva na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu.
  Da li se može upisati u registar naziv udruženja u prevodu na strani jezik?
  Može ako je to predviđeno kao mogućnost Vašim statutom. Prevod se može upisati na jednom ili više stranih jezika i upisuje se posle naziva na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu odnosno posle naziva na jeziku i pismu nacionalne manjine.
  Šta se dešava ako je naziv koji smo prijavili za registraciju već zauzet?
  U tom slučaju Vaša prijava biće odbačena. Zato savetujemo sve naše korisnike da prethodno provere dostupnost naziva za registraciju.
  Da li se naziv može rezervisati za kasniju registraciju?
  Agencija za privredne registra dopušta mogućnost rezervacije naziva udruženja. Potrebno je podneti registru prijavu za rezervaciju naziva kao i dokaz o uplati naknade za rezervaciju.
  Šta se dešava ako se naziv rezerviše?
  U slučaju rezervacije naziva dobijate potvrdu o rezervaciji naziva a naziv se upisuje u bazu podataka rezervisanih naziva. Naziv se rezerviše na rok od 60 dana.
  Zainteresovani ste za neku drugačiju promenu?
  Pogledajte ostale promene udruženja građana