Upravljanje projektima
Implementirajte isplative i visoko efikasne strategije pri uvođenju novih promena u vašoj organizaciji
otvaranje firme
Ostvarite svoje nove ciljeve uz poboljšanje poslovnih procesa
Sve češći tehnološki i finansijski potresi u svetu poslovanja u današnje vreme zahtevaju brze reakcije, veliku fleksibilnost i spremnost organizacija na redovnu implementaciju strukturnih i poslovnih promena koje za cilj imaju diverzifikaciju rizika, ostvarivanje novih prihoda i obezbeđivanje stabilnog razvoja.
Pružamo Vam kompletnu podršku i konsalting u upravljanju projektima koje želite da sprovedete u okviru vaše organizacije. Sve poslovne procese, od početnog planiranja pa sve do vođenja, monitoringa i kontrole, razvijamo u skladu sa strategijom vaše organizacije. Za naše klijente kreiramo projektne planove koji podrazumevaju vođenje računa o svim ključnim faktorima za uspeh jednog projekta kao što su planiranje obima, upravljanje vremenom, kontrola troškova, kontrola kvaliteta i procenu potencijalnih rizika. Pored toga, projekti zahtevaju i identifikaciju svih neophodnih resursa i potreba u skladu sa očekivanjima naručioca projekta. Uspešno vođenje i kompletiranje projekata u okviru dogovorenih rokova i budžeta, uz isporučivanje kvaliteta i željenih rezultata koristeći stručnu pomoć specijalizovanih konsultanata i projekt menadžera, omogućava vašoj kompaniji da se fokusira na srž svog poslovanja i na razvoj ostalih poslovnih aktivnosti.
otvaranje firme odabir naziva
otvaranje firme odabir paketa
Spremni za
otvaranje firme?

Šta podrazumeva upravljanje projektima?

Projekat predstavlja niz zadataka sa odredjenim početkom i krajem koji je ograničen vremenom i resursima i koji za rezultat ima jedinstven proizvod ili uslugu. Kako bi jedan projekat bio uspešno izvršen, neophodno je obezbediti potrebnu metodologiju, alate i osoblje koje poseduje veštine i znanje iz različitih oblasti i organizacija.
Upravljanje projektima podrazumeva planiranje, sprovodjenje i kontrolisanje niza integrisanih zadataka kako bi krajnji ciljevi projekta bili uspešno sprovedeni i u najboljem interesu za naručioca projekta. Efikasno upravljanje projektima zahteva ekstenzivno planiranje i koordinaciju, jer se radi o procesu koji je ispunjen nizom akcija, promena i operacija koje na kraju donese određeni željeni rezultat.

Kakav projekat planirate u vašoj kompaniji?


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Direkta
  Profesionalna podrška u sprovođenju novih projekata
  Naš tim konsultanata i projekt menadžera omogućava vam da obezbedite održivi razvoj uključivanjem vaših zaposlenih u implementaciju novih poslovnih procesa, kreiranjem jasnog fokusa usmerenog na rezultate i uspostavljanjem sistema za praćenje razvoja projekta. Pružamo vam kompletno savetovanje, planiranje i vođenje projekta u cilju optimizacije svih faza projekta i obezbeđivanja maksimalne efikasnosti.
  207
  otvorenih firmi
  240
  konsultacija
  +3000
  klijenata
  500
  urađenih pečata

  Koristimo najmodernije softvere za upravljanje projektima

  Efikasno upravljanje projektima zahteva primenu poslednjih standarda i korišćenje naprednih tehnika i programskih softvera, kako bi se ostvarili najbolji rezultati i ispunila sva očekivanja klijenta.
  Mi koristimo najnovija softverska rešenja za izradu projektnih planova pomoću kojih obezbeđujemo precizno praćenje faza razvoja projekta, lakše delegiranje, bržu saradnju, bolju kontrolu troškova, praćenje vremenskih rokova i blagovremene izveštaje za naše klijente. Bez obzira da li želite in-house ili cloud softversko rešenje, imamo pripremljene programe koje najbolje odgovaraju vašim potrebama i potrebama budućeg projekta.
  otvaranje firme paketi direkta

  Digitalna transformacija

  Ostanite u toku sa novim digitalnim trendovima

  Digitalna transformacija postaje jedna od ključnih potreba kompanije u eri rasprostranjenosti digitalnih tehnologija i jedan od najtraženijih projekt menadžment procesa. Način na koji ljudi traže informacije ili donose odluku o kupovini znatno se izmenio u odnosu na neki prethodni period kada ove tehnologije nisu bile aktuelne. Zbog toga mnoge tradicionalne kompanije moraju da uvedu promene u svom nastupu na tržištu i da restruktuiraju svoje proizvode ili usluge u okviru novih digitalnih potreba i novog korisničkog ponašanja kako bi ostale konkurentne na tržištu.

  Web design i internet marketing

  Profesionalna internet prezentacija vaše kompanije

  Uz vizuelno efektan dizajn, kvalitetan tekstualni sadržaj i strateški plan razvoja, pružamo vam mogućnost da započnete proces digitalne transformacije kroz predstavljanje svojih usluga u skladu sa najnovijim digitalnim i internet marketing standardima.
  osnivanje firme internet marketing
  Na koji način možemo da pomognemo vašoj organizaciji?
  Ispravno upravljanje projektima ima direktan uticaj na ostvarivanje očekivanih rezultata i ukupnih performansi kompanije.
  Naše konsultantske usluge prilagođene su svim potrebama vaše organizacije i omogućavaju vam da se svaki projekat isporuči u skladu sa očekivanim ciljevima, bez neprijatnih iznenađenja i nepotrebnog trošenja energije i resursa. Svojim klijentima omogućavamo da svoju korporativnu strategiju usaglase sa novim trendovima i potrebama na tržištu kako bi uspešno implementirali željene promene u okviru svojih poslovnih procesa.
  Pratite razvoj svog projekta u realnom vremenu
  Svojim klijentima omogućili smo praćenje statusa razvoja projekta u realnom vremenu. Budite u potpunosti upućeni u strukturu i faze projekta i pratite sve stavke vezano za predviđeno vreme završetka projekta, obim završetka projekta izražen u procentima, kao i način na koji se troši predviđen budžet.
  Pružamo vam mogućnost korišćenja jedinstvenog digitalnog alata za praćenje razvoja svog projekta. Pored redovnih transparentnih izveštaja koje dostavljamo svojim klijentima i zajedničke platforme preko koje vodimo projekat vaše kompanije, omogućili smo vam i da putem opcije Moj nalog na našem sajtu budete obaveštavani kada vaš projekat bude napredovao iz jedne u drugu fazu. Sistem praćenja statusa implementiran je kako biste vi u svakom trenutku mogli da znate u kojoj fazi se nalazi vaš projekat. Ovakva transparentnost procesa vam omogućava da posvetite svoje dragoceno vreme drugim aktivnostima i da uz puno poverenje i kontrolu kompletnog procesa prepustite nama vođenje projekta do samog njegovog završetka.
  Zašto izabrati Direktu za upravljanje projektima?
  Sve na jednom mestu
  Jedini pružamo mogućnost da sve završite na jednom mestu
  Praćenje statusa predmeta
  Budite u toku sa procedurom osnivanja svoje firme u svakom trenutku
  Stručan tim na raspolaganju
  Uslugu otvaranja firme za vas obavlja tim pravnika sa iskustvom u privrednom pravu
  Najpovoljnije cene
  Mi najbolje razumemo troškove na samom početku poslovanja
  Kompletna dokumentacija
  Obezbeđujemo svu potrebnu dokumentaciju za otvaranje firme
  Online konsultacije
  Preko našeg chat-a možete se informisati o proceduri za osnivanje firme
  Stvaranje dodatne vrednosti vašeg poslovanja
  Mi jasno razumemo da je u središtu svakog projekta od ključne važnosti za njegov uspeh veza između ljudi, procesa i tehnologije. Istovremeno, trudimo se da sve tri navedene strane budu usredsređene na ostvarivanje istog cilja. Ovo je istovremeno i jedno od naših najsnažnijih veština, pored iskusnih i sertifikovanih projektnih menažera u našem timu.
  Od samog kreiranja koncepta i plana projekta pa sve do njegovog zatvaranja, stojimo u svakom trenutku na raspolaganju našim klijentima pružajući im tehničke, administrativne i organizacione usluge koje im pomažu u ostvarivanju njihovih projektnih ciljeva. Naš pristup svakom projektu jeste da delujemo kao prirodna ekstenzija vaše organizacije, štiteći njene interese kao sopstvene. Sveobuhvatno znanje, uspešno završeni projekti iz raznih oblasti, pružanje blagovremenih saveta i efikasno izvršenje zadataka i projektovanih ciljeva je ono što nas preporučuje kao vašeg budućeg poslovnog partnera.
  Da li su vam potrebne konsultacije?
  Proverite sve aspekte poslovanja u Srbiji pre otvaranja firme.